22 februari 2012

Bokningar och tapas

Listorna var så gott som tomma idag, jag, Robert och Jonna. Inte största skaran på en afterwork direkt, men har däremot hört mig runt och det är fler som troligtvis hänger på så det håller jag tummarna för!
Är ändå lite trist när det ordnas något roligt och ingen vill komma. Restaurangen är då bokad och klar, det kommer bli tapas på La Cucaracha som ligger en bit från medborgarplatsen, jag bokade för 11 personer så jag hoppas då i alla fall att det kommer fler än 3 och äter. Men jag får veta lite mer imorgon som sagt!

Jag fixade en bokning idag också och jag måste säga att jag verkligen uppskattar människor som är snabba att svara på mejl. Bara på grund av att T var så snabb att svara så var hans bokning bekräftad och klar inom loppet av en timme! Det är så mycket roligare då helt enkelt.

Men nu sitter jag äntligen på pendeln påväg till Bro, fick sluta en timma tidigare vilket uppskattas då det är både plugg och matlagning som gäller när jag kommer "hem". Det känns som jag börjar utforma rapporten nu lite mer som jag vill ha den, det knepiga är helt enkelt att få texten att flyta på utan att det enbart verkar som jag svarar på frågorna vi fått. Håller tummar och tår att jag hinner klart allt innan helgen!

Just nu går mina tankar till min kära vän Gina som ligger hemma sjuk! <3

Dagens hiss&diss;

Dagens Diss: Dagar när man aldrig riktigt vaknar till...

Dagens Hiss: Människor som är hejare på att svara på sina mejl!

__________________________________________________________________
Bara två stycken resor kvar på pendeln nedanför, känns lite udda faktiskt.

1 kommentar: